НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ СВЯТКУВАННЯ

Новий рік! Рiздво Христове! Ці слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами. Саме так проходили свята у Лiнцiвсткiй ЗОШ I-III ступенів. Розпочалося все із дня Святого Миколая. Учні 5 класу разом з класним керiвником пiдготували виставу "А хто, хто Миколая любить!" Усiм учням школи Василь Iллiч Ковач вручив подарунки з нагоди свята.

/Files/photogallery/IMG_5288.JPG

/Files/photogallery/IMG_5301.JPG

Дні Новорічного настрою розпочалися - учнi молодших класiв прикрасили класи новорічними сніжинками, що додало святковості під час проведення заходів. Завдяки педагогам учні 1-4 класів змогли поринути у світ казки, прийняти участь у хороводах, естафетах і конкурсах. З домогою класних керівників та педагога організатора було пiдготовлено новорiчну казку "12 мiсяцiв". До учнiв початкових класів завiтав Дiд Мороз i вручив подарунки вiд вiддiлу освiти, молоді та спорту та Ужгородськоï районноï ради.

Учнями 11 класу було пiдготовлено Новорiчний вечiр, на якому вони представляли театралізовані вистави, проводили конкурси, співали і танцювали. Цьогорічні свята запам'ятаються як дітям, так і вчителям нашої школи.

/Files/photogallery/IMG_5465.JPG

/Files/photogallery/IMG_5532.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 150